Home » Workshops » inschrijvingen workshops

Hoepel met droogbloemen - een hoepel met diameter 30cm, natuurlijke uitstraling, gemaakt uit bananenblad. We gaan aan de slag met een kleurenpallet van zachte natuurlijke kleuren en er is een aanbod van verschillende bloemen, grassen, pluimen, mossen en dergelijke...zodat iedere deelnemer met zijn eigen unieke creatie volgens eigen smaak en stijl naar huis gaat. 

Op de foto staan 2 voorbeeldhoepels als illustratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloementaart - een taartvorm gevuld met 1 van de prachtigste diantussen die er zijn, de zalmkleurige met een bordeaux schakering, mooi geschikt in taartvorm omringd door kaneelstokjes. We maken de kaneeltaartvorm zelf, vullen die daarna met de diantussen en werken af met een prachtige strik. Een romantisch stuk dat lang mooi blijft.  Diameter van 25cm en een omtrek van 70cm. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naamhoepel - een mooie houten hoepel met naam erin. Je versiert de hoepel met de mooiste fijne droogbloemen, kleurenpallet volgens eigen keuze. Er zal een ruim kleuraanbod aanwezig zijn in het Ateljee. Diameter 40cm. Inschrijvingen sluiten 1 week voor de workshopdatum zodat de naamhoepel nog tijdig kan gepersonaliseerd worden met de juiste naam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boeket binden - je leert hoe je een boeket mooi kan schikken en binden. Breng zeker een eigen vaas van thuis mee. Heb je geen mooie vaas thuis, dan kan je bij Ateljee Bloemekee er eentje aanschaffen, de laatste nieuwe trends in vazen volgen we op de voet en voorzien we in beperkte oplage. We zullen de mooiste zomerbloeiers gebruiken en je zal dus een kleurrijk zomers boeket mee naar huis nemen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De workshops gaan door ter plaatse bij Ateljee Bloemekee, Hallaarstraat 72, 2222 Itegem. Bij mooi weer in de tuin, genietend van het mooie weer en het groen rondom ons en bij slecht weer binnen in de gezellige showroom/winkelruimte van het Ateljee zelf, tussen de droogbloemen en eigen creaties. Aantal deelnemers is sowieso beperkt zodat persoonlijke begeleiding optimaal kan gebeuren. 

Agenda Workshops 

 


Uw inschrijving is definitief na betaling van de deelnameprijs op rekeningnummer BE08 3631 2858 0513.