De workshops gaan door ter plaatse bij Ateljee Bloemekee, Dulft 5C, 2222 Itegem. Bij mooi weer in de tuin, genietend van het mooie weer en het groen rondom ons en bij slecht weer binnen in de gezellige workshopruimte van het Ateljee zelf. Aantal deelnemers is sowieso beperkt zodat persoonlijke begeleiding optimaal kan gebeuren. Er zijn de geplande workshops en die staan in de agenda onderaan deze pagina. Je kan ook steeds een andere workshop aanvragen, op maat, in het Ateljee of op locatie bij jou thuis. 

Agenda Workshops 

 

Uw inschrijving is definitief na betaling van de deelnameprijs op rekeningnummer BE08 3631 2858 0513.

Workshops op aanvraag 

 

Hoepel met droogbloemen - een hoepel met diameter 30cm, natuurlijke uitstraling. We gaan aan de slag met een kleurenpallet van zachte natuurlijke kleuren en er is een aanbod van verschillende bloemen, grassen, pluimen, mossen en dergelijke...zodat iedere deelnemer met zijn eigen unieke creatie volgens eigen smaak en stijl naar huis gaat. 

 

Bloementaart - een taartvorm gevuld met 1 van de prachtigste diantussen die er zijn, de zalmkleurige met een bordeaux schakering, mooi geschikt in taartvorm omringd door kaneelstokjes. We maken de kaneeltaartvorm zelf, vullen die daarna met de diantussen en werken af met een prachtige strik. Een romantisch stuk dat lang mooi blijft.  Diameter van 25cm en een omtrek van 70cm. 

 

Naamhoepel - een mooie houten hoepel met naam erin. Je versiert de hoepel met de mooiste fijne droogbloemen, kleurenpallet volgens eigen keuze. Er zal een ruim kleuraanbod aanwezig zijn in het Ateljee. Diameter 25cm.

 

Boeket binden - je leert hoe je een boeket mooi kan schikken en binden. Je zal steeds  een eigentijds zinderend boeket mee naar huis nemen.